Muziekstraat Najaar: Muzieklessen, improvisatiejamsessies en koor in de Vogel/IJpleinbuurt!

Muziekstraat Najaar: Muzieklessen, improvisatiejamsessies en koor in de Vogel/IJpleinbuurt!

Muzieklessen

Altijd al eens muziekles willen hebben? De Muziekstraat in de Vogelbuurt biedt dit najaar wekelijkse groepslessen aan voor gereduceerd tarief.

De lessen worden gegeven in de Vogelbuurt en kosten 5 euro per 40 minuten. We bieden piano/keyboardlessen, gitaar, basgitaar, en zanglessen. Daarnaast wordt er bij voldoende animo een buurtorkest opgestart waarin iedereen uit de buurt aan mee kan doen.

Meedoen?

Geef jezelf of kind snel op via email bij nina@broedstraten.nl.  Noem je leeftijd, welk instrument je wilt gaan spelen en of je al ervaring hebt.  Het is de bedoeling dat de lessen in oktober van start gaan. Je kunt meedoen in de leeftijd vanaf 7 tot 100 jaar!

Improvisatiejams

Op vrijdagmiddag 2 oktober, 6 november en 4 december organiseert de Muziekstraat samen met Muziekschool Noord, de Valk/Dockzz en Resto van Harte een serie muzikale improvisatie workshops voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar. Onder begeleiding van een inspirerende, professionele muzikant wordt er geïmproviseerd met instrumenten, stem en al het andere waar geluid in zit! Ervaring is niet vereist. Na de workshop wordt er samen van een gratis maaltijd genoten.  De middag start om 16.00u in de Valk aan het IJplein 3 en opgeven is verplicht. Meld je aan bij Petra via PEmck@dock.nl.

Koor de IJgenwijze Noot

Elke dinsdagavond repeteert het leukste koor van Noord ‘de IJgewijze Noot’ liedjes: van Marvin Gaye tot ‘Aan de Zonzij van het IJ’. Er zijn nog een paar plekken vrij voor enthousiaste zangers en zangeressen. Geef je op via nina@broedstraten.nl