Vacature Medewerker Marketing & Communicatie

Medewerker Marketing & Communicatie

16 uur p/w, van 1 januari t/m 31 december 2018
op basis van zzp/freelance

Wat we vragen
Vanaf januari 2018 krijgen we een nieuwe naam en identiteit. We zoeken iemand die deze nieuwe uitstraling samen met ons verder vorm en inhoud kan geven en deze naar de buitenwereld kan vertellen. Je beschikt over een uitstekend persnetwerk en bent in staat om op enthousiaste wijze (free) publicity te genereren. Je houdt van schrijven en bent een expert in het maken van publieksteksten, fondsaanvragen en persberichten. Je bent in staat om de verhalen die we vertellen met de Modestraat te laten landen bij een breed en divers publiek. Je kent de culturele en welzijnssector goed, je bent sterk in het leggen van verbindingen met andere samenwerkingspartijen en je staat middenin de samenleving. Je initieert vernieuwing. Ook heb je ervaring in het ontwikkelen van on- en offline publiciteitscampagnes afgestemd op verschillende doelgroepen (website, social media, nieuwsbrieven). Je bent gewend om projectmatig en multidisciplinair te werken en de rol van projectleider gaat je goed af.

Je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau voltooid en beschikt over tenminste drie jaar relevante werkervaring.

Je vaste werkdag is op dinsdag. De andere werkdag is ter bespreking

Taken

Door ontwikkelen & uitzetten nieuwe identiteitOntwikkelen, plannen en uitvoeren van de communicatieactiviteitenOntwikkelen social media strategieProactief pers benaderen, persberichten schrijven, onderhouden en werven van perscontactenOntvangen en begeleiden van bezoekersAansturen van externen (vormgevers, tekstschrijver, vertaler, drukker)Nauw samenwerken met de artistiek en zakelijk kwartiermakerOndersteunt de Junior-Medewerker Pers&Publiciteit bij werkzaamheden als schrijven van persberichten, samenstellen van persdocumentatie, monitoren van behaalde resultaten

Jouw inbreng

Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Engels goed in woord en geschriftJe bent een initiatiefrijke, proactieve, creatieve persoonlijkheidMinimaal een hbo-opleidingMinimaal drie jaar relevante werkervaring in de culturele sectorKan zeer goed organiseren, werkt zelfstandig en is proactiefHeeft ervaring met social media en het ontwikkelen van communicatiemiddelenErvaring met het benaderen van persBeschikt over goede communicatieve vaardigheden en is klantgerichtHeeft affiniteit met een culturele broedplaatsHet hebben van een netwerk (van pers en culturele instellingen) is een pré

Vergoeding
De Modestraat is een organisatie welke ondersteund wordt door verschillende subsidiënten en waar een potentiële groei in zit. Momenteel zijn wij in staat een bedrag van € 25,- per uur te vergoeden, wat neerkomt op € 1600,- bruto per maand. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar met uitzicht verlenging.

Sollicitaties
Wordt je enthousiast van deze vacature? Stuur dan je motivatie (max 1 A4) en CV naar danny@broedstraten.nl. De Modestraat streeft in zijn personeelsbestand naar een afspiegeling van de Nederlandse samenleving en nodigt kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond van harte uit te reageren.

https://www.culturele-vacatures.nl/2017/12/de-modestraat-medewerker-marketing-communicatie/