Vrijwilligers

Voor verschillende activiteiten zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team kunnen versterken. Onze vrijwilligers zijn een afspiegeling van de bezoekers: man of vrouw, jong of oud, werkend of niet (meer) werkend.

Zo zoeken we mensen die het leuk vinden om bij de Wisselboetiek te assisteren, die kunnen helpen bij het Wereldrestaurant, ons kunnen helpen met publiciteit en zijn we op zoek naar een leuke en gezellige huismeester.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je meer informatie over wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn bij de Modestraat. Ons motto is: “Vrijwillig, maar niet vrijblijvend”!

Ben jij diegene die we zoeken en ben je geinteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak om alles te bespreken via danny@broedstraten.nl


Momenteel zijn we op zoek naar:

CONCIËRGE/HUISMEESTER
Wij zoeken een conciërge/huismeester voor kleine hand en spandiensten binnen ons pand. Ben jij:

  • Niet vies van een klusje hier en een klusje daar?
  • Handig met gereedschap?
  • Eventueel al bekend d.m.v. een technische achtergrond?

CREW VOOR HET WERELDRESTAURANT 
Het Wereldrestaurant is een smakelijke avond voor en door de buurt. Aan één lange tafel eten we een 3 gangen-maaltijd met gerechten uit alle windstreken. Voor deze maandelijkse avond zijn we op zoek naar crewleden.
Ben jij:

  • Klantvriendelijk en gastvrij? 
  • Eventueel al bekend met horeca-werkzaamheden? 
  • Minimaal 18 jaar? 
  • Zelfstandig en weet je van aanpakken?


WISSELBOETIEK- (KLEDING RUILWINKEL) MEDEWERKER
Voor onze wisselboetiek zoeken we een betrokken vrijwilliger met een passie voor Mode. Je zult op een afgesproken ochtend of middag, samen met andere vrijwilligers, zorg dragen voor de mode en het helpen van klanten.