Projecten

Projecten Projecten Projecten Projecten Projecten

Lopende projecten bij de Modestraat:

Sweet 70 
Een community met een nieuwe kijk op ouder worden. Niet alleen maar bingo, breien en biljart maar make-overs, een foto om je grootste droom uit te beelden en een trip down memory lane naar een plek die een grote betekenis heeft gehad in je leven.
Naast de verschillende activiteiten is er tijdens het lunchrestaurant een randprogrammering ontstaan vanuit de ouderen zelf, een tablet cursus door jongeren, bloemschikken door een community member, het voordragen van gedichten of een alternatieve loterij. Dit in co-creatie met de creatieve professionals van De Modestraat en zorgprofessionals.
Inschrijven voor de Mailing

De Rebellenclub
Deze club is een krachtige kern van ouderen die het voortouw nemen en initiatief aandragen voor de Sweet70 community. Deze rebellen willen we als kerngroep de community nog meer gaan laten dragen. 
De Rebellenclub is gedeeltelijk geïnspireerd op het, door de Sweet 70 community, veel gelezen boek 'Pogingen iets van het leven te maken - Het geheime dagboek van Hendrik Groen 83 1/4'. 

Wereldrestaurant
Tijdens het maandelijkse  geniet je samen van een werelds 3-gangen diner van onze buurtkoks. Inschrijven voor de mailing.

StatusNL
Met StatusNL bieden we een groep enthousiaste statushouders de mogelijkheid om hun eigen kledinglijn te ontwerpen en te maken.

Buurtambassadeurs
Met onze buurtambassadeurs brengen we vraag de uit de buurt samen met het aanbod van de Modestraat. Zo ontwikkelen we verschillende programma’s; al dan niet in samenwerking met andere bewoners of initiatieven. De inhoud komt vanuit de buurt en is ook met de buurt.