Bakkie Noord

Bakkie Noord Bakkie Noord

Bakkie Noord wordt langzamerhand een begrip in Amsterdam-Noord. En niet in de laatste plaats door de altijd vriendelijke en goedlachse Roelija. Sinds december 2018 is zij als vrijwilliger de coördinator van de leukste en gezelligste koffiehoek in Noord.

Roelija is verantwoordelijk voor de inkoop en zorgt met haar collega Layla dat elke gast zich direct thuisvoelt. Ze vertelt dat ze graag ervoor zorgt dat bezoekers een plekje hebben om zich even terugtrekken. Van opa’s en oma’s, vaders, moeders met kinderen tot stelletjes die lekker genieten van een espresso, latte macchiato of gewoon een ouderwetse bak koffie met een croissant. Volgens Roelija is alles lekker, maar de Red Velvet is haar favoriet, of misschien toch de appelkruimeltaart?

Bakkie Noord is de plek voor een heerlijke koffie of espresso. De taarten zijn ambachtelijk en van Noordse makelij: o.a. van de Kletskeuken, Pleur en de Koek en Arjans Ambachtelijke Bakkerij. Alles uit Noord! Je mag komen werken met je laptop bij het raam, knus met je lief op de bank of spelen met je kind in de kinderhoek. Gezellig, kindvriendelijk en voor iedereen. Voel je thuis in deze warme community van Noord.

Bakkie Noord is geopend woensdag tot zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Je kunt ook je verjaardag komen vieren, of iets anders leuks. Dan kun je een taart en een hoek reserveren waar een klein feestje voor je wordt gebouwd. Dat kan gewoon tijdens openingstijden. Neem voor feestjes en partijen contact op: modestraat@broedstraten.nl