Het nieuwe Lunchrestaurant van Sweet70

Het nieuwe Lunchrestaurant van Sweet70

Het nieuwe lunchrestaurant van Sweet70

Dat smaakte naar meer! 
Wegens groot succes en plezier gaat het Sweet 70 lunchrestaurant weer beginnen in de Modestraat.De Tweewekelijkse lunchrestaurants ontpopte zich tot een broedplaats voor eigen initiatieven en ideeën als workshop, dichtvoordrachten en muziekoptredens. 

In het nieuwe seizoen gaan we de activiteiten tijdens de lunchrestaurants samen met de Rebellenclub door ontwikkelen en hopen we ook een keer een uitstapje te gaan maken....

De Modestraat wil deze tendens in samenwerking met vertrouwde aanjagers Nienke en Sara, en nieuwe enthousiastelingen doorzetten en de ouderen nog meer de ruimte geven om zelf initiatief te nemen. Vrijdagmiddag 29 september is het startschot van het nieuwe seizoen voor Sweet70, het eerste lunchrestaurant. Het bekende gezicht van Karin maakt na veel mooie middagen en gezelligheid plaats voor twee nieuwe, enthousiaste mensen, die perfect aansluiten bij de geest van Sweet70:

Yvon den Biesen, intitiatiefneemster van Tante tosti, zet graag buurtbewoners in het zonnetje met ouderwetse gezelligheid. 
Pim Smulders is chefkok en zet zich samen met Yvon in voor Tante Tosti.  Daarnaast heeft hij restaurant Resto van Harte in de Meeuwenlaan  opgezet, waar hij tevens chef is. Hier houdt Pim zich bezig met de verhalen achter het eten van verschillende culturele achtergronden. 

Lunchrestaurant Sweet70
Datum: 20 oktober
Inloop: 12.00
Opgeven kan uiterlijk donderdag 19 oktober vóór 10 u. via:
sweet70noord@gmail.com of bel Yvon: 06- 24717665

Het lunchrestaurant blijft bijna het zelfde, met uitzondering van de bijdrage van €2,50, die nodig blijkt om in ieder geval tot 1 januari 2018 het lunchrestaurant twee keer per maand te kunnen houden.