3. GEEF EEN EENMANSBLOEMENCORSO CADEAU!

3. GEEF EEN EENMANSBLOEMENCORSO CADEAU!

Nieuws! Vanaf dinsdag 28 april loopt beeldend kunstenaar Teun Castelein met een eenmansbloemencorso van kunstenaarsduo Castelein & Strengholt maandelijks door Amsterdam-Noord. Wat is dat, een eenmansbloemencorso? Dat is een bloemencorso, maar dan aangepast aan de Covid-19 voorschriften. Zoals jullie weten zijn er dit jaar geen evenementen, dus ook geen bloemencorso’s. En dat kunnen Teun en kompaan Sasja Strengholt als liefhebbers van deze traditie natuurlijk niet laten gebeuren.

Bekijk onze corso's op veilige afstand van ons en van elkaar, vanaf je balkon, vanachter je raam of vanuit je tuin! Like hier het bericht over het eenmansbloemencorso op de Facebook pagina van de Modestraat, plaats een reactie en je ontvangt de route die Teun Castelein op dinsdag 28 april tussen 15u en 17u gaat lopen.

Dit corona-corso is de eerste van een serie solo-corso’s die Teun Castelein met partner-in-crime en flower-powerhouse Sasja Strengholt maakt, in samenwerking met buurtbewoners uit Amsterdam-Noord en met de Modestraat. De corso's vertrekken steeds vanuit ons hoofdkwartier: de Modestraat op het Buikslotermeerplein 15-17 in Amsterdam-Noord. Aan het eind van elk corso doneren we ons bloemensculptuur als verrassing aan iemand die dat volgens een andere Amsterdam-Noorderling heel erg verdient.

Wil je samen met Teun Castelein en Sasja Strengholt ook een solo-corso ontwerpen en aan een bijzonder iemand cadeau geven? Stuur dan een mail naar Merel Verbrugge.

Foto: deelname bloemencorso Roelofarendsveen bij Vilain & Gai, 2018